За съжаление на мен са ми дали права, но аз не мога да ги преоотстъпвам или упълномощавам. Ще говоря с истинския администратор, който създаде форума, за да даде пълномощия и друг член на форума.
Във форума вече може да се влиза и чрез страницата на съюза "edinenie-bg.com". В нея има раздел "форум" и от там може да се влезе тук без проблеми. В скоро време ще се възстанови календара с мероприятия в цитираната по-горе страница, защото сега има някакъв проблем който не позволява обновяване на календара. В него ще бъдат записани всички предстоящи мероприятия на съюза.
От вчера форумът има по-добра визуална верификация при регистрация на нов потребител и това би трябвало да спре всички роботи, които се регистрираха досега.
Благодаря на администратора. Вероятно е ограничил по някакъв начин регистрацията на натрапниците. Това ще ограничи възможностите за атака на компютрите на членовете на форума и значително облекчава работата ми по ежедневното триене на 5-6 нежелани регистрации.
При опит да вляза във форума, антивирусната ми програма засича вирус от типа "червей". По-рано в предишния форум засичаше "троянски кон". След пускането на новия проблема отсъстваше, но сега пак... Интересното е, че като влизам през прокси с чуждо IP проблем няма. Явно някой "доброжелател" ми е засекал IP-то и го прикачил към хакерски сайт, та като се опитвам да вляза се зарежда автоматично вирус. Нещо такова е.
Възможно е. По някога и антивирусните програми са прекалено мнителни, ама примерно безобидна бисквитка да я припознае чак за червей.... . При мен за сега нищо не се обажда, въпреки че антивирусната ми е прекалено "отзифчива" , защо ли обаче това не ме успокоява...
УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЦИ, ТЪЙ КАТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ПРОБЛЕМ С ВИРУСНИТЕ АТАКИ, се наложи за известно време форумът да бъде спрян. След проведените оперативни действия настъпиха някои промени и оттук нататък Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ВЛИЗАТЕ ВЪВ ФОРУМА само ОТ адрес http://www.edinenie-bg.com. Ако ползвате стария адрес (http://www.bgedinenie.com), има вероятност отново и отново да получавате съобщение, че форума е заразен. Реално вируси няма, просто в антивирусната програма или в хисторито на браузъра ви е останала кеширана информация от заразения преди форум. След 25 октомври 2009 този домейн ще бъде закрит и надяваме се, проблемите ще отпаднат.
Поздрави от екипа на "Камея Дизайн" - изработка и поддръжка на сайта "Единение"
ВНИМАНИЕ!!!!!!!НАШЕСТВЕНИЦИ!!!!!!!!! Не мога да отрека, че колежката leilarogil (тъй като сигурно е програма) , ми подари прекрасно сутрешно изживяване- влизам във форума, и що да видя .... движение по всички теми