Въпроси и препоръки

Предложения и проблеми, свързани с развитието на форума

Модератор: goro

Въпроси и препоръки

Мнениеот goro » Сря Яну 02, 2008 9:09 am

Благодаря на администратора за възможността да се качват картинки. Как обаче се прикрепват към определено мнение или коментар. Пишещите все пак трябва да бъдат осведомени. Моля да се обясни, за да се знае от всеки.
Аватар
goro
Site Admin

Може ли да Ви попитам?

Мнениеот xr100 » Пет Яну 04, 2008 8:26 pm

Дейноста която извършвате, възпитава в чувство на любов към всичко българско и родно! Браво Ви!
Искам да попитам дали има сформирани клубове или дружества в които имат определна насоченост в определена периодика от нашата история???
Ето един сайт на хора от Варна, които се занимават със средновековие.
http://crusades1444.hit.bg/ Темата може Би Ви е позната, но има и форум за общуване! Живи и здрави! 2008 година да е успешна за всички!
Аватар
xr100

Мнениеот goro » Съб Яну 05, 2008 6:25 pm

Приятелю Христо,
Такива дружества няма, добре знаеш това, но има клубове които са профилирани. Аз знам за един клуб в София, който се занимава със средновековни бойни изкуства. Ти познаваш някои от неговите членове - Коцето и Светльо-същия когото не пуснаха да участва във възстановката в Шумен, тъй като бил член на Еднинение. След като чехите го поканиха специално.., сега го ухажват. Гнусно е...
А сигурно ще дойде момент в който да се профилират интересите. Но в сегашния етап на незрялост, това ми се вижда нереално, но не невъзможно.
Аватар
goro
Site Admin

Re: Въпроси и препоръки

Мнениеот admin » Вто Яну 08, 2008 10:33 pm

goro написа: Как обаче се прикрепват към определено мнение или коментар. Пишещите все пак трябва да бъдат осведомени. Моля да се обясни, за да се знае от всеки.

Снимки в коментар могат да се сложат с помощта на тага Img, например: [img]<<адрес%20на%20снимката>>[/img], но за да се появи изображението трябва адреса да е абсолютен, а не динамичен, т.е. снимки от албума могат да се прикрепват само с адрес, а не като изображение, тъй като са динамично зададени.
Аватар
admin
Site Admin

Мнениеот AYB » Съб Яну 24, 2009 10:54 am

Малко е в страни от темата, но няма къде да пиша на друго място.

Вероятно някои от потребителите вече го ползват, но аз го давам за тези които не знаят. Уникалния онлайн google преводач на текстове и уеб страници: http://translate.google.com/
Изображение
Аватар
AYB

Назад към За форума