Форум без кворум

Предложения и проблеми, свързани с развитието на форума

Модератор: goro

Re: Форум без кворум

Мнениеот tasco » Сря Яну 15, 2014 12:22 pm

goro написа:... Защото медиите ни научиха да реагираме само на лошото, на негативното, на скандалното. Доброто се пропуска, защото не е интересно и не е важно.

Не са виновни само медиите, Жоро. За съжаление те бълват това, което публиката търси - демек ние. Е, има и голяма доза политическа намеса, натиск или както и да го наречем. Ама това не би трябвало да ни интересува за Нашия си форум. Това е нашата медия и ако ние не си я направим каквато искаме, няма кой.
Напълно съм съгласен с Боби. Но за съжаление мисля, че не мързела е основната причина да не се пише...
Аватар
tasco

Мнениеот tasco » Сря Яну 15, 2014 12:23 pm

Все пак вярвам, че нещата да се променят :-)
Аватар
tasco

Мнениеот Markiz » Вто Фев 24, 2015 9:06 pm

Здравейте.Значи станахме 300 ама почти никой не смее да се разпише.Приятели толкова ли е трудно да се представите?Като да речем казвам се Х и обичам да пия топла бира и да барам потни гаджета за(мустаците) и да вися по спирките на градската мобилност!
Аватар
Markiz

Мнениеот tasco » Пет Фев 27, 2015 5:33 pm

:-) Разсмя ме с глас Боби :-).
Настина би било добре да се включат повечко хора, ама пусто писане, май трудно :-)
Аватар
tasco

Мнениеот Markiz » Пет Фев 27, 2015 6:28 pm

Здравейте.Пуст мързел ама не знам то писането трудно дело ама дали некои няма да се прежали да чукне некоя буква,че чекамо а? :?:
Аватар
Markiz

Мнениеот goro » Съб Фев 28, 2015 5:35 pm

Markiz написа:Здравейте.Пуст мързел ама не знам то писането трудно дело ама дали некои няма да се прежали да чукне некоя буква,че чекамо а? :?:

То ако става дума за чукане... сигурно не може да се вредиш на опашката, ама тук нали иска малко и горната глава да си напрегнеш, не само пръстите.
Аватар
goro
Site Admin

Мнениеот tasco » Пон Мар 09, 2015 7:11 pm

Май ние си чукаме тука... букви, де :-), пък други се пробват другаде :-).
Ама ние сме търпеливи и, "че чекамо", както казва Боби :-).
Аватар
tasco

Мнениеот Markiz » Вто Май 05, 2015 7:57 pm

Здравейте.Ало новорегистрираните напишете от какво се интересувате къде ви сърби и тнт..Почти месец всеки чеете и си трае ,абе джанъм до кога само ще ползвате ?Начукайте някоя дума ,че да стане по интересно де!
Аватар
Markiz

Мнениеот tasco » Нед Май 10, 2015 8:02 pm

Боби, те старорегистрираните не искат да пишат... Пък ти новорегистрираните искаш :-).
Ама може и да си прав. Дай боже някой от тях да е по-активен :-).
Аватар
tasco

Мнениеот Markiz » Сря Мар 30, 2016 8:31 pm

Здравейте, моля модератора да постави условие ново регистрираните да се представят със няколко ДУМИ аз съм ъъъъъ и харесвам ууууууу и тъй мразя пппппп е така де ама на -дали. Та белким още от начало да им избега страха от посане у форумо. Че то стават мноого читатели ама не смеот и буква да начукат. :roll:
Аватар
Markiz

Предишна

Назад към За форума